marți, 5 iunie 2012

Drumul Taberei - Pipera

Un corporatist a plecat la muncă în Pipera, dar le trimite bani celor dragi și vine acasă de Sărbători

Disperat că nu-și găsea de lucru în centrul Bucureștiului, un corporatist din Drumul Taberei a plecat la muncă în Pipera, despărțindu-se de cei dragi și renunțând la viața de familie pe care o ducea până atunci. El a păstrat însă legătura cu soția și cei doi copii. Bărbatul le trimite periodic bani rudelor și vine acasă Sărbători, dacă nu cumva mai are de lucru și trebuie să rămână la birou și în ziua de Paște.

“E greu pentru el, că stă singur acolo, printre străini”, povesteșta soția corporatistului. „La început nu cunoștea pe nimeni, dar și-a făcut repede prieteni, pentru că e un tip comunicativ. Acum îmi scrie că are cu cine să iasă la țigară și să-i bârfească pe șefi. Eu, în locul lui, nu cred că mă descurcam, de-aia nici n-am plecat la muncă în Pipera. Știu că se câștigă bine, dar nu aș rezista atât de mult timp departe de casă.”

Bărbatul este mulțumit deocamdată cu banii pe care îi ia în Pipera, dar spune că e loc de mai bine. “Adevărul e că noi, ăștia care venim din Drumul Taberei sau Militari, facem munca de jos. Localnicii din Pipera ocupă funcțiile importante, din managementul companiei, și câștigă mult mai bine. Se pare că degeaba s-a integrat Sectorul 6 în Municipiul București, că tot cetățeni de mâna a doua am ramas."

http://www.catavencii.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu