duminică, 1 august 2010

Pas cu pas

Incep sa le dau de cap detaliilor tehnice...

Fotografie facuta seara, f/7.1, 1/80 sec, ISO 200, 20mm, panning. Daca circula un pic mai repede domnul, efectul era si mai accentuat. A vrut insa sa ma salute...

7 comentarii:

  1. Pai si care e efectul? Static pe miscare? N-a iesit, ca totul e in miscare. Fetele nu sunt in clar. Iar focala e f mica, de expunere nu se pune problema s-o maresti, ca misca si mai tare, deci n-ai avut lumina destula. Ceea ce inseamna ca nici nu trebuia sa incerci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate-si lua adio de la sufletul pe care i l-ai furat... . Cu poza, deh.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai drace, asta da incurajare! N-ai citit postul cu testul Rorschach? Vrei sa te urasc?

    Acu' pentru ca m-ai desfiintat total, ce sa mai zic... Zic asa. Efectul este static pe miscare. Ceea ce am focalizat eu, botul masinei, nu este miscat. N-am avut nici un interes la fete. Nici nu puteam sa le vad de la distanta de la care am inceput sa focalizez. Timpul de expunere nu puteam sa-l maresc nu pentru ca misca si mai tare, ci pentru ca ingheta totul, nu numai subiectul. E foarte adevarat ca atunci cand am facut poza nu ajunsesem la capitolul "lumina". :))

    Ce sa mai... stau in casa de acum incolo. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau iesi mai devreme. :P Am vazut si eu ca zona de clar e undeva la lumina de pozitie laterala, da' nu cred ca acolo fuge privirea prima data atunci cand ai personaj in cadru. Departe de mine sa te descurajez, da' ce vrei, sa-ti zic ca-i buna? Nu e.

    RăspundețiȘtergere
  5. Offf... Si eram atat de mandra... Fie... Am sa mai incerc!

    RăspundețiȘtergere
  6. cu siguranta e doar un 'crochiu', sau o etapa inerenta perfectionarii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. io zic sa incerci sa focalizezi tot. nu e mai bine sa se vada totul clar :)) serios, aia da fotografie. "uite ce clar se vede TOT in fotografia asta" nu asta e scopul?
    Eu zic ca nu ti-a iesit bine din alte motive... nu se vad clar copacii din spate

    RăspundețiȘtergere